SlovenskyHungarian
Video
 
 
Aktualitások
Drive-Rite E-SHOP

Ne feledje el meglátogatni az online üzletünket

 

eshop

DRIVE-RITE - LÉGRUGÓZÁS

firestoneA kiegészítő Drive-Rite légrugózási rendszer javítja a járműve menettulajdonságait és csökkenti a gumiabroncsok elhasználódását. Egyidejűleg lehetővé teszi a jármű hosszanti és keresztirányú kiegyensúlyozását, vagy a szabadmagasság igazítását. Állandó terhelésű járművek, mint például mozgó műhelykocsik vagy lakóautók esetében is alkalmas. A teljes készlet lehetővé teszi a rugózás könnyű és gyors felszerelését a járműve alvázára. A légtömlőket és a rugózási rendszert a világ vezető légrugó gyártója, a Firestone cég gyártja. DriveRite Firestone kiegészítő légrugózás - felhasználás - SUV, minden típusú haszongépjármű, Audi, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Land, Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Ssangyong, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo márkájú tehergépkocsik  

Új katalógus

nový katalog

 

driverite  COIL RITE
driverite  SEMI AIR
driverite  FULL AIR
coil rite semi air full air
A tekercsrugó belsejébe felszerelt légzsák. A légrugók nagyobb kényelmet nyújtó állítható rugózást tesznek lehetővé az emelés és a rugózás vezérlésének lehetőségével, az ellenálló poliuretán tömlők készletenként *230- 450 kg súlyt támasztanak alá.
A kiegészítő légrugózás a haszongépjárművek többségében felszerelhető (tehergépkocsik, lakóautók - lakókocsik, 4WDs, minibuszok és áruszállítók). A légrugózás a jármű kerete és a rugókkal felfüggesztett tengelye között helyezkedik el, légtömlőkkel való csillapítás alkalmazásával. Teljes értékű légrugózás.
Alkalmazáskor eltávolításra kerülnek a meglévő rugók, melyeket légtömlővel és a jármű típusa szerinti szükséges tartókkal váltanak fel. Full Air Suspension - kompresszorral, magasságérzékelőkkel felszerelt teljes légrugózás bekötött vezérlőegységgel és komplett kötőanyaggal.
coil rite semi air full air

 

 

 

 
© 2011 DRIVE RITE, minden jog fenntartva